<The> Tax Policy and Its Impact on Labour Market in Slovakia - Schultzová, Anna
Stabilizujúca funkcia daní. Vplyv globálnej krízy na trh práce na Slovensku. Vybrané daňové opatrenia slovenskej vlády na zníženie dôsledkov globálnej krízy.