Akreditovaný systém certifikácie služieb - Špačková, Anna
Dôležitá úloha noriem, ktoré sú ochranou pre výrobcov a poskytovateľov služieb pred nečestnou konkurenciou v trhovom prostredí. Čo obsahuje norma na služby. Spôsoby, ako sa dá preukázať zhoda s normou. Vlastná deklarácia. Registrácia - registrovaná vlastná deklarácia. Certifikácia treťou stranou. Výhody certifikovanej služby. Zavedený systém a schémy certifikácie služieb v Slovenskom ústave technickej normalizácie