Ekonomická vojna v rozbehu kontrasty vo vývoji rôznych ekonomík sveta - Vasilišin, Rastislav
Vývoj globálnych finančných trhov podľa Warrena Buffetta. Rozďeľovanie finančného sveta. Rozvíjajúce ekonomiky štátov BRIC. Ekonomická sila USA. Budúcnosť USA a amerického dolára. Medzinárodný menový fond. Podiel krajín BRIC na svetovom HDP. Kontrast medzi ekonomikami krajín G7. Dlhy krajín a úrovne HDP. Rozdiely v prognózach rastu. Nové ekonomiky. Inflácia, recesia, zadlžovanie.