Ponuka produktu kongresového cestovného ruchu - Gondárová, Jana, 1983-
Stručná charakteristika kongresového cestovného ruchu. Produkt kongresového cestovného ruchu. Ponuka produktu kongresového cestovného ruchu. Dodávatelia, ostatné organizácie podporujúce rozvoj kongresového cestovného ruchu, medzinárodné organizácie pôsobiace v kongresovom cestovnom ruchu.