Klaster Liptov - Kramárová, Zlatica
Charakteristika klastra. Prvý klaster cestovného ruchu na Slovensku - Liptov. Fungovanie tohto klastra. Zdroje príjmov regionálneho klastra Liptov. Využitie fondu mikroprojektov. Marketingová komunikácia. Plánovaná regionálna karta - nástroj na zvyšovanie návštevnosti regiónu a predlžovanie pobytu.