Typológia wellness a SPA - Cathala, Hana
Klasifikácia wellness a SPA centier: podľa veľkosti zariadenia, podľa stupňa autonómie, podľa geografického umiestnenia, podľa tematiky (filozofie), podľa komplexnosti (stupňa holistického zámeru).