Ochrana spotrebiteľa - Jelšíková, Martina
Charakteristika ochrany spotrebiteľa. Vymedzenie práv a povinností spotrebiteľa. Inštitucionálne zabezpečenie ochrany práv spotrebiteľa v SR, Európskych spoločenstvách a v EÚ.