Obaly v globálnom obchode - Kačeňák, Igor
Obchod a výroba obalových materiálov a ich podiel v celosvetovom rámci. Význam obalov a ich funkcií pre obchod a kvalitu. Význam obalov v marketingu. Moderné metódy balenia. Podiel obalov na bezpečnosti výrobkov. Globálne a štandardné riešenie vysledovateľnosti (traceability) pomocou obalov a balenia - technológia RFID-EPC. Praktické príklady využitia identifikácie pomocou RFID.