Regional anlysis of new EU member states in the context of cohesion policy - Viturka, Milan
Rozšírenie Európskej únie v roku 2004 a 2007 o ďaľšie členské štáty. Kohézna politika týchto krajín. Analýza na regionálnej úrovni NUTS 2. Ukazovatele charakterizujúce regióny. Ciel a hodnotenie socioekonomickej štúdie. Kartografické znázornenie. Interpretácia výsledkov v kontexte vymedzenej politiky EÚ.