Prežiť pomôžu fungujúce služby - Košťál, Daniel
Konkurencia v maloobchode rastie a zákazníci začínajú byť náročnejší či už na šírku ponuky, alebo na prostredie, kde realizujú svoje nákupy. Ponúkať to isté, čo pred rokom už nestačí. Zákazník chce aj pridanú hodnotu. Význam služieb v obchodných centrách.