Formujú trh - Tomčík, Peter
Všetci desiati obchodníci (Tesco, Metro, Kaufland, Billa, Lídl. Ahold, Nay, CBA Slovakia, Baumax, Labaš) si od roku 1998 alebo od svojho vstupu na slovenský trh udržali miesto v rebríčku TOP 50. Vývoj tržieb skupín TOP 5, 10, 50 v rokoch 1995-2008.