Asymetrický fan chart - grafická prezentácia rizika predikcie inflácie - Huček, Juraj
Asymetrické rozloženie rizika predikcie. Ilustračný príklad asymetrického fan chartu s prevládajúcimi prorastovými rizikami. Vyhodnotenie rizík predikcie inflácie P2Q-2009.