Stakeholder approach and the corporate financial performance - Blažek, Ladislav
Popis a analýza využitia stakeholderského prístupu. Centrum pre výzkum konkurenčnej schopnosti českej ekonomiky. Faktory konkurencieschopnosti. Vyhodnotenie jednotlivých stakeholderských skupín. Finančná výkonnosť podnikov v Českej republike. Komparácia výsledkov výskumu.