Význam využitia finančných zdrojov z fondov EÚ pre regionálny rozvoj a zriaďovanie priemyselných parkov - Kiseľáková, Dana
Inštitucionálna, investičná a finančná podpora zriaďovania priemyselných parkov. Využitie štrukturálnych fondov EÚ na zriaďovanie priemyselných parkov. Model pomoci- podporná schéma financovania investičného projektu. Súčasný stav vo využívaní finančných zdrojov z fondov EÚ a štátneho rozpočtu.