Age of population and the development of population ageing in the regions of the Czech Republic - Dufek, Jaroslav
Starnutie populácie ako jeden z negatívnych demografických javov vo vyspelých krajinách, jeho príčiny. Analýza rozdielov v starobe a rýchlosti starnutia populácie v jednotlivých krajoch ČR.