Potreba usmernenia činnosti ratingových agentúr vo svetle finančnej krízy - Alexy, Martin, 1976-
Negatívny dopad otrasov na finančných trhoch na hodnovernosť ratingových agentúr. Východiská pre zmenu v regulácii činností ratingových agentúr. Súčasná úprava pôsobenia ratingových agentúr.