Význam inovácií pre malé a stredné podniky - Bašová, Alena, 1961-
Definícia inovácie podľa Európskej komisie. Charakteristika troch generácií technologickej a inovačnej politiky. Pojem národný inovačný systém, ktorý do odbornej literatúry zaviedol C. Freeman. Inovačná aktivita malých a stredných podnikov. Rozvoj zhlukov - klastrov. Faktory rozvoja a rastu zhlukov. Zhluky ako efektívny nástroj na zabezpečenie konkurenčnej výhody.