Nevyhnutnosť revízie pravidiel odpisovania na účely spoločného konsolidovaného základu dane z príjmov korporácií - Rabatinová, Marcela, 1977-
Prístupy k odpisovaniu majetku: história a súčasnosť. Uplatňovanie pravidiel odpisovania v nadväznosti na konštrukciu CCCTB. Najvýznamnejšie prvky ovplyvňujúce základ dane z príjmov spoločností. Spoločné pravidlá daňového odpisovania v nadväznosti na CCCTB.