Vplyv poistenia v nezamestnanosti na zjemňovanie hospodárskeho cyklu - Ochotnický, Pavol
Pojem automatický (zabudovaný) stabilizátor. Najznámejšie typy automatického stabilizátora - poistenie v nezamestnanosti a progresívne dôchodkové dane. Všeobecný prehľad prístupov k meraniu efektov zabudovaných stabilizátorov. Prehľad prístupov k meraniu stabilizačných účinkov poistenia v nezamestnanosti. Navrhovaný prístup pre meranie stabilizačných účinkov poistenia v nezamestnanosti.