Nově vznikající obor neurovůdcovství
Výskum v oblasti manažmentu a vodcovstva v 20. storočí významne prispel k pochopeniu ľudského chovania na pracovisku, ale najnovšie poznatky z neurovied s potenciálom posunúť tento výskum dopredu zostávajú stále skôr nevyužitíé. Výskumným cieľom neurovodcovstva by bolo zlepšovať vodcovský potenciál v organizáciách prostredníctvom rozvoja vodcovských schopností v náväznosti na fyziológiu mozgu a mysle.