Daňová harmonizácia z pohľadu modelov teórie hier a experimentálnej ekonómie - Keruľ, Tomáš
Daňová súťaž medzi krajinami Európskej únie. Daňová konkurencia. Daňová súťaž medzi krajinami západnej a východnej Európy. Koordinácia a jej úskalia z pohľadu experimentálnej ekonómie.