Vykazovanie v súlade s IFRS v podmienkach malých a stredných podnikov - Tumpach, Miloš, 1970-
Základný princíp štandardu IFRS pre SME (small and mediun enterprise). Finančné nástroje. Konsolidovaná účtovná závierka. Účtovanie a vykazovanie o pridružených podnikoch. Účtovanie a vykazovanie o spoločne ovládaných podnikoch. Dlhodobé hmotné a nehmotné aktíva. Podnikové kombinácie a goodwill. Vlastné imanie a záväzky. Výdavky na obstaranie cudzieho kapitálu. Zamestnanecké požitky. Daň z príjmu. Poľnohospodárstvo.