Eurofondy v obchodnej spoločnosti a organizácii nezriadenej za účelom podnikania - Lukačovičová, Jaroslava
Návod ako správne účtovať realizáciu eur z fondov EÚ. Eurofondy v obchodnej spoločnosti. Realizácia projektu. Prostriedky z fondov EÚ v organizácii nezriadenej za účelom podnikania. Ilustračný príklad.