Metodický pokyn DRSR k zákonu Č. 83/2009 Z.z. .... o dani z pridanej hodnoty ...
Metodický pokyn k novele zákona o DPH, ktorým sa mení a dopĺňa zákon Č. 222/2004 Z.z. v znení neskorších predpisov a ktorým sa mení a dopĺňa zákon SNR Č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších predpisov.