Metodický pokyn Daňového riaditeľstva Slovenskej republiky k uplatňovaniu zákona Č. 222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov pri dodaní plynu a elektriny
Obchodovanie s plynom a elektrinou. Miesto dodania plynu a elektriny. Dodanie plynu a elektriny z tuzemska do zahraničia - do iného členského štátu, na územie tretieho štátu. Dovoz plynu a elektriny. Odpočítanie dane.