Pestovanie peňazovníkov - Burák, Emil
Úspech v konkurencii. Psychológia biznisu. Kreatívne myslenie a plánovanie aktivít. Efektívny cieľ. Rešpektovanie 5 zásad SMART (specific, measurable, agreed upon, realistic, time). Stanovenie priorít. Flexibilnosť v strategických rozhodnutiach. Pozitívne myslenie a nápady. Zdravé sebavedomie a dôvera.