Vykupovanie akcií od menšinových akcionárov (uplatnenie práva výkupu "squeeze-out") - Kačúr, Marián
Inštitút práva výkupu akcií od minoritných akcionárov (squeeze-out) podľa Smernice Európskeho parlamentu a Rady Európskej únie 2004/25/ES z 21. apríla 2004. Podmienky realizácie vytesnenia menšinových akcionárov.