Specific aspects of development of spa industry in Czech Republic and Slovakia since 1989 - Kraftová, Ivana
Stav legislatívy v oblasti kúpeľov a lokácie kúpeľov. Vývoj českého kúpeľníctva od roku 1990. Porovnanie situácie kúpeľov v Čechách a na Slovensku v roku 2006.