International regulations regarding payment terms of trade transactions - Domiter, Małgorzata
Kontrola platieb z perspektívy Viedenskej dohody. Regulácia platieb v rámci Európskej únie. Rakúsko, Nemecko, Veľká Británia, Francúzsko, Taliansko. Regulácie platieb v poľskom právnom systéme. Vzájomné vzťahy medzi medzinárodnými a štátnymi zákonmi.