Zákon Č. 185/2009 Z.z. z 23. apríla 2009 o stimuloch pre výskum a vývoj ...
Zákon upravuje podmienky poskytovania stimulov pre výskum a vývoj právnickej osobe, ktorá je podnikateľom s cieľom zvýšiť úroveň výskumu a vývoja a pôsobnosť orgánov štátnej správy pri poskytovaní stimulov pre výskum a vývoj a kontrole ich použitia. Za zákonom nasleduje Dôvodová správa.