Finančné zabezpečenie cieľov v oblasti vysokoškolského vzdelávania vyplývajúce z Národnej lisabonskej stratégie - Vališová, Daša, 1982-
Národná lisabonská stratégia zameraná na tie oblasti, ktoré sú najdôležitejšie z hľadiska rozvoja konkurencieschopnosti Slovenskej republiky. Reforma Lisabonskej stratégie a projekt Slovenskej republiky - Minerva. Financovanie cieľov v oblasti vysokoškolského vzdelávania vyplývajúce z Národnej lisabonskej stratégie.