Bombastic-fantastic kontra zdravý rozum - Burák, Emil
Fenomén trhu. Obojstranná spokojnosť, obchodník i spotrebiteľ. Príťažlivosť informovanosti. Reklama a marketing. Racionálne a emocionálne motivovaný klient. Rozhodujúce faktory kúpy tovaru. Jazyk obchodníkov 4P (napríklad: P1 = produkt, P2 = price [cena], P3 = PR - Public relations [komunikácia o produkte, reklama]...atď.). Nákupných desatoro. Ďaľšie ukazovatele. Kvalita a spôsob predaja.