Slovenské účtovníctvo a výkazníctvo štátu v kontexte európskych integračných procesov - Šabíková, Ingrid
Osobitosti účtovníctva verejnej správy. Osobitosti výkazníctva verejnej správy. Osobitosti účtovníctva obce.