Princípy, pravidlá, metódy a dokumentácia transferového oceňovania - Reháková, Alena
Podklady pre posudzovanie ceny transakcie správcom dane. Využitie dokumentácie k transferovým cenám. Formy dokumentácie - globálna, lokálna. Dokumentácia v SR.