Investície, ich ochrana a podpora v Slovenskej republike - Nováčková, Daniela
Pojem investícia. Investície z pohľadu EÚ a OECD. Medzinárodné dokumenty. Medzinárodné dohody upravujúce pojem investície a ich ochranu. Ochrana a podpora investícií v SR. Vnútroštátna právna úprava.