Faktory úspechu a chyby v riadení dodávateľských reťazcov - Lazový, Pavol
Faktory, ktoré ovplyvňujú úspešnosť fungovania dodávateľských reťazcov ako predpokladu pre zvyšovanie podnikovej konkurencieschopnosti, pričom sa v tejto súvislosti zdôrazňujú aspekty ako integrácia, flexibilita a kooperácia. Na druhej strane vznikajú chyby a nedostatky v riadení dodávateľských reťazcov, ktoré pramenia najmä v uzavretosti, nedostatočnej zodpovednosti, nepružnosti a zlej komunikácii medzi partnermi.