Príležitosti a ohrozenia finančnej ekonómie - Krištofík, Peter
Vznik finančnej ekonómie. Charakteristika finančnej ekonómie ako teoretického základu podnikových financií. Náčrt niektorých obmedzení akademického prístupu v tejto oblasti.