Výber vhodných ukazovateľov finančnej perspektívy v rámci Balanced Scorecard - Kudla, Martin
Vymedzenie pojmu výkonnosť. Meranie výkonnosti. Pojem Balanced Scorecard. Finančná perspektíva BSC. Výber vhodného meradla vrcholového finančného cieľa.