Vývoj komerčného poisťovníctva v Poľskej republike v období 1995-2007 - Kafková, Eva
Vývoj makroekonomického prostredia. Základný legislatívny rámec upravujúci činnosť poisťovacích inštitúcií. Charakteristika poľského poistného trhu. Predpísané poistné a poistnosť. Koncentrácia poistného trhu.