Analýza disponibilného príjmu na obyvateľa v regiónoch strednej a východnej Európy - Liptáková, Erika
Analýza a porovnaie regiónov krajín zoskupenia V4, pobaltských štátov (Litva, Lotyšsko a Estónsko) a Rumunska disponibilného príjmu na obyvateľa. Údáje boli získané z európskej agentúry Eurostat.