Kvalita a spotrebitelia - problém luxusu - Gajdoš, Jozef, 1962-2025
Základné orientácie pohľadu na kvalitu. Vymedzenie a zmena chápania luxusu. Výskum vnímania luxusu. Vzťah nákupné správanie-kvalita - luxus.