[Prírodné zdroje a udržateľný rozvoj] - Farkašovská, Mária
Recenzia na knihu Prírodné zdroje a udržateľný rozvoj. Publikácia rieši a ozrejmuje súčasné problémy v životnom prostredí v kontexte s aplikáciou ekonomických nástrojov a nutnosťou kvantifikácie dopadu navrhovaných opatrení v oblasti environmentálnej politiky.