Medzinárodná harmonizácia účtovníctva - Staríčková, Zuzana
Nástroje medzinárodnej harmonizácie účtovníctva. Medzinárodné účtovné štandardy - International accounting standards (IAS). Všeobecne prijaté účtovné zásady - Generally accepted accounty principles (US GAPP). Smernice Rady EHS(EÚ). Medzinárodné účtovné štandardy pre verejný sektor.