Logistika a inovácie - Dzurová, Mária
Inovácie sú ovplyvňované informačnou explóziou. Inovácie a nové technológie v logistike. Výhľady inovácií v logistike. Riadenie informačného toku. Využitie IKT sa prejavuje vo zvýšenej pružnosti v logistických činnostiach.