K problematike komerčného poistenia podnikateľov a poistných produktov podnikateľských rizík - Drugdová, Barbora
Komerčné poistenie podnikateľov a verejné poistenie podnikateľov. Komerčné poistenie podnikateľov. Charakteristika podnikateľského rizika. Odvetvia neživotného poistenia, ktoré sú spojené s poistením podnikateľov. Poistné produkty pre podnikateľov.