Dopad pohybu úrokových sadzieb na súčasné akciové trhy - Chovancová, Božena
Analýza zmien v pohybe úrokových sadzieb a ekonomické dôsledky. Dopad zmien v úrokových sadzbách na akciové trhy. Súčasnosť a perspektívy vývoja.