Efektívne zadávanie úloh - predpoklad zvyšovania produktivity práce - Ostertágová, Monika
Efektívne zadávanie úloh. Základné princípy a nedorozumenia medzi zadávateľom a prijímateľom. Pravidlo SMART. Správne motivovaný zamestnanec. Priestor pre vlastný názor. Zainteresovanosť pracovníkov. Spätná väzba. Výsledky a hodnotenie. Príklady z praxe.