Strednodobá prognóza vývoja ekonomiky SR v rokoch 2009-2013 - Kvetan, Vladimír
Použitie makroekonomického ekonometrického modelu Slovenska. Predpoklady prognózy. Faktory vonkajšieho a vnútorného prostredia. Vývoj základných ukazovateľov trhu práce, vzťahu mzdy a produktivity práce, spotrebiteľských cien a cien priemyselných výrobcov, vývoj príjmov, výdavkov a deficitu štátneho rozpočtu.