Procesy pri inováciách marketingového informačného systému a jeho subsystémov vo firme - Miklošík, Andrej
Proces implementácie nových riešení v oblasti informačných systémov v marketingu. Inovačné procesy vyžadujú dôkladnú prípravu a koordináciu pri realizácii všetkých krokov. Faktory a postupy, ktoré je potrebné zohľadniť a využiť, sú uvedené s detailnými charakteristikami zodpovedností, kompetencií, finančných nárokov a matice rozhodnutí.