Čo si vyberajú zamestnanci z etického kódexu ? - Búgelová, Taťjana
Organizácie, zamestnanci a etický kódex. História pravidiel dobrého mena. Súčasná profesijná a prefesionálna etika. Analýza kódexov v jednotlivých rezortoch. Prehľadová štúdia (Cronbachova alfa = 0,856). Interpretácia potrebnosti riadiť sa etickým kódexom.